artikelafbeelding

Wij bundelen de krachten tegen juli 2023

De Oostendse Haard, De Gelukkige Haard, WoonWel, SVK Bredene-Oostende en SVK Woondienst Jogi moeten samen de woonmaatschappij vormen. We komen o.a. bij onze huurders terug zodra er meer nieuws is.
artikelafbeelding

Flexibiliteit is troef voor De Oostendse Haard

Ook in het verslag van 2021 nog sporen van COVID-19. Desondanks zijn we hard blijven doorwerken en hebben wij onze dienstverlening snel omgeschakeld. Dankzij de steun, het vertrouwen en de inzet van velen.
artikelafbeelding

We brengen ons huurders digitaal samen

U kan ons al even volgen op Facebook. Nu hebben we ook per wijk een Facebookgroep exclusief voor huurders. Hier delen we info over uw wijk en/of gebouw. Word lid!
artikelafbeelding

"Het mooiste was de "ambiance" bij ons thuis."

Het volledige interview lees je via https://www.vvh.be/nl/nieuws/item/dj-greg-dela-vertelt-hoe-zijn-jeugd-in-de-sociale-woonwijk-hem-positief-gevormd-heeft
artikelafbeelding

Om jezelf en je inboedel te beschermen

Ethias werkte een voordelige woning- en familiale verzekering uit voor de huurders van De Oostendse Haard. Ontdek hoeveel een pakket kost of vraag jouw verzekeringsvoorstel aan.
artikelafbeelding

Sociale huurwoningen moeten gaan naar mensen die er recht op hebben.

De voorwaarden voor het inschrijven én het huren van een sociale woning moeten voldaan zijn én blijven. De Vlaamse Overheid reikt nu extra middelen aan om enig vermoeden van eigendomsfraude in het buitenland te onderzoeken. Indien nodig zal De Oostendse Haard een onderzoek opstarten.
artikelafbeelding

Enquêtes in al onze wijken

Wij willen onze buurten nog beter begrijpen. Daarom maakte Samenlevingsopbouw een vragenlijst voor onze huurders. In oktober 2021 is Sint-Jan aan de beurt.
artikelafbeelding

Coöperatieve ASTER: "Zonnepanelen op sociale woningen verlagen energiefactuur"

Door de plaatsing van zonnepanelen op onze sociale woningen zullen we de energiefactuur mee omlaag kunnen duwen. Aster start normaal in het najaar met de plaatsing. Zo kunnen we de energie van de zon optimaal benutten. Lees nu al waarom:
artikelafbeelding

In onze straat wonen allemaal buren!

De Dag van de Buren 2021 laten we ondanks deze bizarre coronatijden niet zomaar voorbij gaan. Als alternatief voor een leuke burenbijeenkomst, bussen we dit jaar bij al onze huurders een postkaart / burenkaart.
artikelafbeelding

Al onze tips gebundeld

Lees hier alle informatie over het sociaal tarief, de verhoogde tegemoetkoming, de minimale levering gas & elektriciteit en over de energiescans in al onze Oostendse woningen ism het Energiehuis Oostende.
artikelafbeelding

Hoe digitaal bent u?

Velen zijn dagelijks bezig met de computer of smartphone, anderen totaal niet. We willen onze dienstverlening ook op een hoger digitaal niveau organiseren, maar willen niemand achterlaten. Daarom bevragen we u!
artikelafbeelding

Dringende herstelling buiten de kantooruren

Een dringende herstelling buiten de kantoren? Zoals een waterlek, een gaslek, een elektriciteitspanne of verwarmingsproblemen? Bel onze wachtdienst op 059 70 29 54
artikelafbeelding

Extra contact met onze huurders

We voegen het gebruik van SMS toe aan onze communicatiekanalen met onze huurders. Het is mogelijk dat u van ons een SMS krijgt via 8686 over uw huur of achterstal.
artikelafbeelding

JOBSTUDENTEN: administratie / boekhouding / ingenieur

We zijn op zoek naar een jobstudent met administratieve feeling en een voorliefde voor boekhouding. Ook voor studenten met ingenieur-skills hebben we een plekje. Klik door voor meer informatie.
artikelafbeelding

Hoe wij omgaan met uw gegevens

Onze Privacyverklaring kreeg in september 2021 een update. In april en juni 2022 voegden we de vorming van de woonmaatschappij toe en de gegevensverwerking van bijwoner(s).
artikelafbeelding

De 4 vuistregels van een gezond binnenmilieu

Wist je dat de Vlaming gemiddeld 85% van zijn of haar tijd binnen doorbrengt? En dat vooral in de eigen woning? De binnenlucht die je gedurende al die tijd inademt, kan een invloed hebben op je gezondheid en welzijn
artikelafbeelding

7 winnaars ontvangen een bloemencadeaubon

We organiseerden een fotowedstrijd onder onze huurders om jullie te motiveren om in de tuin te werken, het balkon op te fleuren of bloemen in huis te halen. We mochten 7 winnaars gelukkig maken!
artikelafbeelding

Ontdek onze toekomstige woonprojecten

Wij willen dat mensen in een goede woning kunnen leven. En zo kansen krijgen. We bouwen en renoveren met milieubewuste en energiebesparende woningen als resultaat. Een betaalbare huurprijs, een bewuste energiefactuur en lage algemene kosten zijn altijd ons doel.
artikelafbeelding

Inschrijven bij de VDAB

Als je niet werkt, dan moet je je binnen de maand na toewijzing, inschrijven bij de VDAB. Dit geldt ook voor zittende huurders!
artikelafbeelding

Hou het voetpad sneeuw- en ijsvrij

Het is in Oostende en Bredene verplicht om het voetpad sneeuw- en ijsvrij te houden. Ook voor de appartementen. Help jij mee in jouw buurt?
artikelafbeelding

Raadpleeg hier uw rangschikking

Bent u kandidaat-huurder? Raadpleeg dan hier uw rangschikking op de wachtlijst. Hebt u vragen? Geef gerust een seintje: 059 70 29 54
artikelafbeelding

Ondergrondse garageboxen Nieuwe Stad

Op zoek naar een garagebox voor uw wagen in de Nieuwe Stad? In de ondergrondse garage in de Guldensporenlaan 19 zijn nog wat plaatsen vrij. Interesse? Neem gerust contact met ons op.
artikelafbeelding

Bedankt om uw peuken bij te houden!

Zo helpen we het milieu, maar is het ook net iets fijner voor de buurt. Als we de sluikstorter kennen, dan krijgt deze de factuur. Lees hier ook over het actieplan van de stad Oostende.
artikelafbeelding

Ook in de huizen van De Oostendse Haard

Woont u in een huis van ons en kreeg u hiervoor een brief van Fluvius in de bus? Dan mag u hen toegang verlenen. De appartementen worden gegroepeerd en afspraken worden via ons geregeld. Lees hier het Fluvius-stappenplan.
artikelafbeelding

"Wij zijn blij dat u in ons Sneeuwteam zit!"

Tijdens de Week van de Vrijwilliger verrassen we ons Sneeuwteam met een presentje, als dank voor hun engagement en hulp voor de buurt.
artikelafbeelding

Tevredenheidsmetingen De Oostendse Haard

We starten in september 2021 met tevredenheidsmetingen bij onze (kandidaat)-huurders. Vind je onze vragenlijst in je mailbox of brievenbus? Vul je ze dan in aub?
artikelafbeelding

Oprichting coöperatieve Aster

ASTER is een initiatief van de VVH in de strijd tegen energiearmoede en voor een beter klimaat. Wij ondertekenden mee de oprichtingsakte.