De Oostendse Haard bouwt en renoveert ... 

... aan een gezonde woningmix van sociale huurwoningen en sociale huurappartementen in Oostende en Bredene. We stellen je graag onze toekomstige woonprojecten voor. We bouwen nieuwe woningen en renoveren structureel ook onze bestaande woningen. En zo groeit ons patrimonium op een kwaliteitsvolle en duurzame manier.   

Kwaliteit staat bij ons voorop 

Wij willen dat mensen in een goede woning kunnen leven. En zo kansen krijgen. We bouwen en renoveren met milieubewuste en energiebesparende woningen als resultaat. Een betaalbare huurprijs, een bewuste energiefactuur en lage algemene kosten zijn ons doel.

Aangename woonomgeving

Als sociale huisvestingsmaatschappij staan we heel dicht bij onze huurders en kandidaat-huurders. Samen met de stad Oostende, gemeente Bredene en onze partners streven we naar een aangename woonomgeving

artikelafbeelding

Woonproject 'Groenzicht'

In juni 2021 startte de bouw van 'Groenzicht' in de Noordhofstraat. Een woonproject met 2 meergezinswoningen van 1 of 2 slaapkamers.
artikelafbeelding

Renovatieproject Windroos

In de Verenigingstraat en Spaarzaamheidstraat maken we werk van een totale renovatie én vervangingsbouw. In totaal realiseren we er 9 huizen en 12 appartementen.

Bewoond sinds 2022 

artikelafbeelding

Woonproject 'Met Zicht'

Op de unieke locatie aan de Spuikom komt het woonproject “Met Zicht” met 13 woningen en 60 appartementen. De wijk zal zo een volledig nieuw uitzicht krijgen.
artikelafbeelding

RUP Vogelwijk

Voor de vernieuwing van de Vogelwijk moet een Ruimtelijk UitvoeringsPlan opgemaakt worden. De stad Oostende is hier momenteel mee bezig. Meer weten? Klik dan door op 'lees meer'.
artikelafbeelding

Windkracht & De Getijden

De Oostendse Haard is samen met de VMSW en de stad Oostende in volle voorbereiding om nog twee van haar woonzones in het Westerkwartier volledig te vernieuwen.
artikelafbeelding

RUP Nieuwe Stad

Voor de vernieuwing van de Nieuwe Stad is een Ruimtelijk UitvoeringsPlan nodig. De stad Oostende is momenteel bezig met de laatste fase hiervoor. Meer weten? Klik dan door op 'Lees meer'.
artikelafbeelding

Woonproject 'Harlekijn' - BEWOOND

In november 2019 startten de werken in de Goedheidstraat 2. Via de Oproep WinVorm vonden we architecten FVWW uit Antwerpen. In totaal zijn er 9 appartementen.
artikelafbeelding

Renovatieproject woningen - BEWOOND

In verschillende fasen renoveerden we woningen in onze Nukkerwijk. Deze zijn sinds de lente 2022 afgewerkt en bewoond.