Duurzame huisvesting & levende buurten

De Oostendse Haard is als sociale huisvestingsmaatschappij door de VMSW erkend onder het nummer 3320. Wij zorgen voor sociale huisvesting in Oostende en Bredene. Daar bieden wij een gezonde woningmix van 1.500 sociale huurwoningen en sociale huurappartementen. We verhuren ook standplaatsen en garageboxen.

 

Kwaliteit staat bij ons voorop. Wij willen dat mensen in een goede woning kunnen leven. En zo de kans krijgen om iets op te bouwen.

 

We bouwen milieubewuste en energiebesparende woningen en appartementen, met aandacht voor architectuur. Een betaalbare huurprijs, een bewuste energiefactuur en lage algemene kosten zijn ons doel.

 

Als sociale huisvestingsmaatschappij staan we heel dicht bij onze huurders en kandidaat-huurders. Samen met de stad Oostende, gemeente Bredene en onze partners streven we naar een aangename woonomgeving

 

Vastberaden werken we met ons team verder aan duurzame huisvesting en levende buurten

 

Maak kennis met De Oostendse Haard

Hoe wij ontstaan zijn, welke missie we nastreven en welke bestuurders actief zijn bij De Oostendse Haard kun je via onderstaand overzicht nalezen. Je vindt er ook onze jaarverslagen en de visitatierapporten.  

Met dank aan Toerisme Oostende vzw voor de foto's van onze deelnemende gebouwen in The Crystal Ship.  

 

De Oostendse Haard is een burgerlijke vennootschap met de handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met sociaal oogmerk. De Oostendse Haard is als sociale huisvestingsmaatschappij door de VMSW erkend onder het nummer 3320 (NN 0405.277.282 RPR Brugge Afd. Oostende nr. 3) en heeft haar maatschappelijke zetel in de Nieuwpoortsesteenweg 205 in 8400 Oostende.